2008. október 17., péntek

XXL- a pornó nélküli pornó diadala

Nemrég a celebekről és valóság show-król elmélkedtem, s úgy gondoltam, ezeket nem lehet alulmúlni. De tévedtem. Itt az újabb förtelem, terroristatámadás a jóízlés és a normális szórakoztatás ellen, a kereskedelmi televíziók egymás alulmúlása, a gagyiság diadala.

Szóval: XXL

Normális embernek erről maximum egy nagyméretű pulóver, illetve a „felnőttfilmeket"sugárzó csatorna jut az eszébe, nem a TV2 szórakoztató show(?)műsora, Árpa Attila tálalásában.

Őszinte leszek: képtelen voltam végignézni az első adást. (Pedig nagyon akartam, annyira "izgatott" a beharangozó!) Ugyanis nem értettem, miről van szó. Nem értettem, mi értelme összegyúrni Bagi-Nacsát az Irígy Hónaaljmiriggyel, Kern Andrást Kamarás Ivánnal és hogy jön ide Szikora Robi legsziruposabb slágere?

Persze az elején már megmondták: cél a nézettség növelése! Csak ne olyan rohadt görcsösen csinálták volna! A Popdarálós Kovács Áron művi spontaneitással még dalra is fakadt e témában, az ismert slágert a „Kétszer kettő néha ötöt” átkínrímelve a TV2-re és a sikerre. Amit ennek a műsornak hoznia kell.

Kellene. (És most ne térjünk ki arra, hogy Kovács Á. Kopott farmerja egyáltalán nem passzolt a funkció nélkül lötyögő revügörlökhöz!)

Korábban mondtam: van az a pénz! Úgy tűnik Kern Andrásnak és Kamarás Ivánnak is, hogy nevüket adják a rettenethez. Igaz Kern annyira jó (rettenetesen tisztelem!), hogy próbálja menteni a menthetőt (egy-két – amúgy senki által nem értett Woody Allenes poénnal), de Kamarás kb. annyira vicces, mint az orrbukó jegesmedve. Hiába no: nem ez az ő terepe, nem egy stand-up-comedy sztár. Suszter és a kaptafa...

És persze mindezt élő, egyenes adásban (- állítólag: hisz oly gyorsan öltöznek át színészeink, hogy azt csak Superman tudná elvégezni). Így még kirívóbb a szerencsétlenkedés.

Jó, jó! Értem én a lényeget: amolyan Saturday Night Live-ot akartak, kontrát a Showderre és Fábryra. De ha egyszer nem megy, akkor minek erőltetni? Vagy jobban kellene tanulmányozni az alapanyagot! Nem szégyen az!

Talán Kern találta el legjobban a lényeget a felvezető konferanszban: „A Top 2-es mezőnyben a TV2 a második helyen van.” Slussz-passz. Minek tovább ragozni, drága Attila!

Mert az egész sajna úgy sikerült, mint a tizedosztályú pornófilm: veszett fogcsikorgatás és erőlködés, élvezet nélkül. A végén meg csak a meleg levegő...

És állítólag lesz folytatása!...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hat az tuti ,hogy egy SNL-hez meg sokat kellene "fejlodni" ,de Fabry-t is eddig csak leutanozi probaltak ahelyett ,hogy kitalananak vmit ami egyedi es szorakoztato. Mindig lehet kitalalni uj es jo dolgokat csak inkabb befektetnek temerdek penzt a hirdetesekbe meg benyomjak fomusoridobe a szrukat(bocs)es persze szerepeltetik azokat a szemelyeket, akiket sztarnak nem neveznek.( 99% -ban nem neveznem karriernek a munkassagukat)