2009. május 17., vasárnap

Hacked!

Abban a csodálatos szerencsében volt részünk, hogy ma reggel (09.05.17.) kb. 4.00 körül a világ egyik legismertebb hackere sikeresen törte fel az oldalunkat

http://www.irjunkegyutt.hu/

átírva az index- és php-fájlokat. Így a nap jelentős részében eme nagyszerű teljesítményének bizonyítéka villogott a belépni szándékozók képébe a jól megszokott Secundusos kép helyett.

A török származású hacker (nevét inkább ne reklámozzuk) állítólag benne van az első tízben, s eddig 210.000 lapot tört fel, a csúcsa pedig egyszerre 29 oldal!

Talán mégis csak jól csinálunk valamit a honlappal, ha egy ilyen "híres" ember is figyelemre méltatott minket. Köszönjük, de reméljük, a továbbiakban nem örvendeztet meg minket látogatásával.

És innen folytatódik...

2 megjegyzés:

András írta...

29-et pontosítanám 21,549 -re ;)
Amúgy reméljük még egyszer nem téved erre fele, bár kétlem, ha pár órát szórakozott a jelszó feltörésével, most még pár napot szórakozna az újabbak feltörésével. Bár tevékenységét sem nagyon értem, hisz, csak az 'index'-et tartalmazó fájlokat cserélte le, semmi máshoz nemnyúlt, és a lecserélt fájlokba is csak a nevét írta, így ismertségen kívül sok mindent nem szerzett vele...

Névtelen írta...

általában az "igazi" hackerek célja ez; dicsőség szerzés, kihívás, ismertté válás...