2008. november 10., hétfő

Celeb vagy? Költözz be hozzám!

Vadiúj reality-show ötlete jutott eszébe feleségemnek, ami nem is lenne hülyeség. Sőt! Ez úton felajánlom az összes létező, illetve létezni fogó tévécsatornának.

Reality Nálam!

Azaz: lehetőséget adok egy "celebnek" és a családjának, hogy egy teljes hónapra beköltözzék hozzám. Megkapja a fizetésemet (és a feleségemét), ebből pedig ki kell húznia a hónapot. Azaz: fizetnie a csekkeket, fenntartani az autót, bevásárolni, ruhát a gyereknek ésatöbbi. A rendelkezésre álló összeg nettó 195.000 Ft, lakásrészlettel, rezsivel és egyéb nyalánkságokkal, az iskolai étkeztetést és "ingyenes" okatást is belekalkulálva. És természetesen dolgozhatnak is helyettünk.

Hozzájárulok, hogy a nap 24 órájában vegye őket a kamera: biztos vagyok benne, igen szórakoztató lesz! Nagyokat fogunk röhögni!

Cserébe mi beköltözünk az ő házukba, vagy elutazunk Afrikába, Argentínába. Vállaljuk azt a kis nyomorgást, megpróbáltatást és a szerény gázsit a köz érdekében. Ráadásul mi nem is szertnénk szerepelni a tévében!

Hisz szent a cél: a szórakoztatás mindenek előtt.

1 megjegyzés:

Hatványpatkány írta...

Hát, ha márciusban kibírtatok velem egy vikkendet, tárgyalhatunk további projektekről is. Ott leszek 2 hétig mondjuk, megiszom a viszkidet, és még a fizetéseteket is zsebre teszem :)
Emellett ígérem, hogy (legyen média is a dologban) felveszem kamerára, ahogy Gabika zuhanyzik. Persze velem, mert fő a szórakoztatás :)